В очите на жените се е побрал цял свят, пълен с

...
В очите на жените се е побрал цял свят, пълен с
Коментари Харесай

Един продукт за изражения, които никога не остаряват

В очите на дамите се е побрал цял свят, цялостен с истории и страсти. Те са прозорец към душата и методът, по който те светят, е ключът към тяхната безконечна хубост. Ние желаеме този експресивен взор да продължава да сияе и въодушевява през годините и знаем, че всяка бръчица носи следи на усмивки и смях. Искаме да не позволим на времето да ни отнеме изразителния ни взор и хубостта на очите.

Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream на Shiseido е дейно решение за дами, които желаят да понижат и предотвратят появяването на бръчки и фини линии към очите от хронологично стареене, лицеви изражения, сухота и стареене, ускорено от ежедневни фактори, главно от UV лъчите. Този крем е особено основан, с цел да обезпечи забележими резултати единствено за 5 дни. Чрез включването на този крем в ежедневната рутинна грижа за кожата, дамите могат да реализират по-гладък, по-младежки загар към очите. Кремът е с актуализирана формула за по-добри резултати и дейно работи върху 6 типа бръчки към очната зона - бръчки във вътрешния ъгъл, бръчки под очите, пачи крайник, гънки на горния клепач, линии на подпухналостта и гневни бръчки сред веждите.



Основните съставки на крема работят дружно, с цел да обезпечат бързи и дълготрайни резултати.

 

Комплекс Kombu-Bounce

Съставен от три екстракта от морски водорасли, форсира обновяването на кожата и оказва помощ за нейното интензивно хидратиране, като я прави по-плътна. Има 48-часов хидратиращ ефект за бързо и трайно деяние против бръчки.

L-Карнозин 

Таргетира хронологичното стареене и има антиоксидантно деяние, което предотвратява клетъчното увреждане.

Аква-Пептиден

Предотвратява превръщането на мимическите линии в непрекъснати посредством възстановяване на плътността на роговия пласт.

Технология ReNeuraRED

Подобрява реакцията на кожата към съставките на крема, което го прави още по-ефективен.



Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream на Shiseido е в положение да обезпечи интензивна хидратация на деликатната кожа към очите, което може да помогне за изглаждане на бръчките и фините линии. Заедно тези основни съставки обезпечават бързи и дълготрайни резултати за дами, които желаят да понижат и предотвратят появяването на бръчки и фини линии към очите.

Нека очите ни продължат да въодушевяват и да светят, даже с годините.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР